AC Milan FC Barcelona live online tvr 1 pe internet

0 comentarii
Turul sferturilor de finală UEFA Champions League
 AC Milan - FC Barcelona este cel mai interesat meci din sferturile de finală ale Ligii Campionilor. Cele două echipe s-au mai întâlnit în actuala ediţie, în faza grupelor, atunci când echipa lui Pep Guardiola a câştigat cu 3-2 la Milano şi a remizat pe teren propriu, scor 2-2.
 AC Milan - FC Barcelona este la TVR 1 incepand cu 21:45 si se paote vedea in direct accesand acest linkDă-ne un like :

Comments

0 comments to "AC Milan FC Barcelona live online tvr 1 pe internet"

Trimiteți un comentariu

Acest site nu are nici o legatura cu posturile tv. Noi incercam doar sa cream un loc unde sa se poata vedea canalele romanesti in mod gratuit. Va rugam sa nu mai injurati, deoarece orice mesaj de acest gen va fi sters. Daca un post tv nu merge, nu este neaparat vina noastra, noi intretinem acest site fara nici un ban din partea posturilor tv.

 

Copyright 2011 All Rights Reserved FanaticTv TV ONLINE Canale Romanesti

Drepturile asupra continutului posturilor TV si al marcilor apartin detinatorilor de drept. Daca sunteti administratorul unui post tv care emite online si doriti sa adaugati / corectati / eliminati de pe fanatictv.net, va rugam sa ne contactati.

Site-ul apare in Directorul Kappa TOP-RO - Top siteuri din Romania TOP-SITEURI - Cele mai vizitate siteuri astazi Harta Romania Increase Page Rank Bancuri Bula - Bancuri Tari - Bancuri Noi top-portal - Director Linkuri