VASLUI - DEBRECEN LIVE online in direct meci amical pe internet

0 comentarii
  Sambata 11 ianuarie se disputa meciul amical de fotbal, de pregatire dintre VASLUI - DEBRECEN. Meciul este transmis in direct din Antalya, sudul Turciei, unde nu este zapada. Partida de pregatire va fi transmisa in direct la DIGI SPORT 2 incepand cu orele 14:00, si poate fi urmarit online gratis doar AICI.Dă-ne un like :

Comments

0 comments to "VASLUI - DEBRECEN LIVE online in direct meci amical pe internet"

Trimiteți un comentariu

Acest site nu are nici o legatura cu posturile tv. Noi incercam doar sa cream un loc unde sa se poata vedea canalele romanesti in mod gratuit. Va rugam sa nu mai injurati, deoarece orice mesaj de acest gen va fi sters. Daca un post tv nu merge, nu este neaparat vina noastra, noi intretinem acest site fara nici un ban din partea posturilor tv.

 

Copyright 2011 All Rights Reserved FanaticTv TV ONLINE Canale Romanesti

Drepturile asupra continutului posturilor TV si al marcilor apartin detinatorilor de drept. Daca sunteti administratorul unui post tv care emite online si doriti sa adaugati / corectati / eliminati de pe fanatictv.net, va rugam sa ne contactati.

Site-ul apare in Directorul Kappa TOP-RO - Top siteuri din Romania TOP-SITEURI - Cele mai vizitate siteuri astazi Harta Romania Increase Page Rank Bancuri Bula - Bancuri Tari - Bancuri Noi top-portal - Director Linkuri