Udinese - Milan live online Serie A sopcast

0 comentarii
  Sambata 11 ianuarie se disputa partida de fotbal din campionatul Italiei, Seria A : Udinese - Milan. Inainte de acest meci Milan se afla pe locul 2 cu 44 de puncte. Primul loc al Campionatului Italiei este luat de Juventus. Meciul va fi transmis de Digi Sport 1 incepand cu orele 19:00 si poate fi urmarit online live si gratis pe internet doar AICIDă-ne un like :

Comments

0 comments to "Udinese - Milan live online Serie A sopcast"

Trimiteți un comentariu

Acest site nu are nici o legatura cu posturile tv. Noi incercam doar sa cream un loc unde sa se poata vedea canalele romanesti in mod gratuit. Va rugam sa nu mai injurati, deoarece orice mesaj de acest gen va fi sters. Daca un post tv nu merge, nu este neaparat vina noastra, noi intretinem acest site fara nici un ban din partea posturilor tv.

 

Copyright 2011 All Rights Reserved FanaticTv TV ONLINE Canale Romanesti

Drepturile asupra continutului posturilor TV si al marcilor apartin detinatorilor de drept. Daca sunteti administratorul unui post tv care emite online si doriti sa adaugati / corectati / eliminati de pe fanatictv.net, va rugam sa ne contactati.

Site-ul apare in Directorul Kappa TOP-RO - Top siteuri din Romania TOP-SITEURI - Cele mai vizitate siteuri astazi Harta Romania Increase Page Rank Bancuri Bula - Bancuri Tari - Bancuri Noi top-portal - Director Linkuri