Twente Steaua live online direct pe internet gratis sopcast retur

0 comentarii
 Joi 23 februarie 2012 Fc Steaua Bucuresti va intalni in deplasare echipa olandeza Fc Twente, meciul din saisprezecimile UEFA Europa League si se va juca pe stadionul din Olanda, Grolsch Veste.
 Steaua are de recuperat handicapul de 0-1, de acum o saptamana de pe Arena Nationala. Pentru stelisti va fi foarte greu, deoarece Twente merge foarte bine in campionat iar zilele acestea a zdrobit-o pe Vitesse Arnhem cu 4-1, marcatori: Fer, De Jong, Chadli si cel care ne-a umilit : Ola John. Suporteri romani sunt sceptici dar inca au o mica speranta in suflet.
 Meciul retur : Twente - Steaua este transimis de Protv joi 23 februarie de la 20:00 si poate fi urmarit doar AICIsteaua bucuresti twente pro tv live online gratis pe internet sopcast

Dă-ne un like :

Comments

0 comments to "Twente Steaua live online direct pe internet gratis sopcast retur"

Trimiteți un comentariu

Acest site nu are nici o legatura cu posturile tv. Noi incercam doar sa cream un loc unde sa se poata vedea canalele romanesti in mod gratuit. Va rugam sa nu mai injurati, deoarece orice mesaj de acest gen va fi sters. Daca un post tv nu merge, nu este neaparat vina noastra, noi intretinem acest site fara nici un ban din partea posturilor tv.

 

Copyright 2011 All Rights Reserved FanaticTv TV ONLINE Canale Romanesti

Drepturile asupra continutului posturilor TV si al marcilor apartin detinatorilor de drept. Daca sunteti administratorul unui post tv care emite online si doriti sa adaugati / corectati / eliminati de pe fanatictv.net, va rugam sa ne contactati.

Site-ul apare in Directorul Kappa TOP-RO - Top siteuri din Romania TOP-SITEURI - Cele mai vizitate siteuri astazi Harta Romania Increase Page Rank Bancuri Bula - Bancuri Tari - Bancuri Noi top-portal - Director Linkuri