RUGBY Turneul celor 6 Natiuni Italia – Anglia Franta - Irlanda live online gratis internet

0 comentarii
 Dolce Sport 1 transmite azi 11.02 in direct Rugby Turneul celor 6 natiuni: incepand cu 18:00 se disputa primul meci Italia-Anglia, comentat de fostul rugbist George Baltă, care se află într-un scaun cu rotile de şase ani. Al doilea meci al zilei este Franţa – Irlanda, de la ora 22:00, iar duminică se joacă Ţara Galilor – Scoţia, de la ora 17:00, ambele partide fiind transmise în direct la Dolce Sport live gratis doar AICI.

Dă-ne un like :

Comments

0 comments to "RUGBY Turneul celor 6 Natiuni Italia – Anglia Franta - Irlanda live online gratis internet"

Trimiteți un comentariu

Acest site nu are nici o legatura cu posturile tv. Noi incercam doar sa cream un loc unde sa se poata vedea canalele romanesti in mod gratuit. Va rugam sa nu mai injurati, deoarece orice mesaj de acest gen va fi sters. Daca un post tv nu merge, nu este neaparat vina noastra, noi intretinem acest site fara nici un ban din partea posturilor tv.

 

Copyright 2011 All Rights Reserved FanaticTv TV ONLINE Canale Romanesti

Drepturile asupra continutului posturilor TV si al marcilor apartin detinatorilor de drept. Daca sunteti administratorul unui post tv care emite online si doriti sa adaugati / corectati / eliminati de pe fanatictv.net, va rugam sa ne contactati.

Site-ul apare in Directorul Kappa TOP-RO - Top siteuri din Romania TOP-SITEURI - Cele mai vizitate siteuri astazi Harta Romania Increase Page Rank Bancuri Bula - Bancuri Tari - Bancuri Noi top-portal - Director Linkuri