RAPID - TSKA SOFIA LIVE online gratis pe internet free in direct digi sport 2

0 comentarii
  Sambata 11 ianuarie 2012 se disputa meciul amical de fotbal, de pregatire dintre RAPID - TSKA SOFIA. Echipa din Bulgaria, Tska Sofia se afla pe locul 2 in campionat cu 36 de puncte, stranse in 15 meciuri, in care a avut doar o singura ingrangere. Pe primul loc al clasamentului este PFC Ludogorets.
 Partida este transmisa in direct din Antalya, unde toate echipele noastre se vor antrena pana pe 21 februarie. Partida de pregatire va fi transmisa in direct la DIGI SPORT 2 incepand cu orele 18:30, si poate fi urmarit prin online gratis doar AICI.
Dă-ne un like :

Comments

0 comments to "RAPID - TSKA SOFIA LIVE online gratis pe internet free in direct digi sport 2"

Trimiteți un comentariu

Acest site nu are nici o legatura cu posturile tv. Noi incercam doar sa cream un loc unde sa se poata vedea canalele romanesti in mod gratuit. Va rugam sa nu mai injurati, deoarece orice mesaj de acest gen va fi sters. Daca un post tv nu merge, nu este neaparat vina noastra, noi intretinem acest site fara nici un ban din partea posturilor tv.

 

Copyright 2011 All Rights Reserved FanaticTv TV ONLINE Canale Romanesti

Drepturile asupra continutului posturilor TV si al marcilor apartin detinatorilor de drept. Daca sunteti administratorul unui post tv care emite online si doriti sa adaugati / corectati / eliminati de pe fanatictv.net, va rugam sa ne contactati.

Site-ul apare in Directorul Kappa TOP-RO - Top siteuri din Romania TOP-SITEURI - Cele mai vizitate siteuri astazi Harta Romania Increase Page Rank Bancuri Bula - Bancuri Tari - Bancuri Noi top-portal - Director Linkuri