Osasuna - Barcelona live online Primera Division campionatul spaniei

0 comentarii
  Sambata 11 ianuarie se disputa partida de fotbal din campionatul Spaniei, etapa 22 Primiera Division : Osasuna - Barcelona. Inainte de acest meci clasamentul Spaniei arata asa : primul loc este ocupat de Real Madrid cu 55 de puncte, locul doi este ocupat de Barcelona cu 48 de puncte, iar pe locul 3 este Valencia cu 37 de puncte.
Meciul va fi transmis de Digi Sport 1 incepand cu orele 21:00 si poate fi urmarit online live si gratis pe internet doar AICI
Dă-ne un like :

Comments

0 comments to "Osasuna - Barcelona live online Primera Division campionatul spaniei"

Trimiteți un comentariu

Acest site nu are nici o legatura cu posturile tv. Noi incercam doar sa cream un loc unde sa se poata vedea canalele romanesti in mod gratuit. Va rugam sa nu mai injurati, deoarece orice mesaj de acest gen va fi sters. Daca un post tv nu merge, nu este neaparat vina noastra, noi intretinem acest site fara nici un ban din partea posturilor tv.

 

Copyright 2011 All Rights Reserved FanaticTv TV ONLINE Canale Romanesti

Drepturile asupra continutului posturilor TV si al marcilor apartin detinatorilor de drept. Daca sunteti administratorul unui post tv care emite online si doriti sa adaugati / corectati / eliminati de pe fanatictv.net, va rugam sa ne contactati.

Site-ul apare in Directorul Kappa TOP-RO - Top siteuri din Romania TOP-SITEURI - Cele mai vizitate siteuri astazi Harta Romania Increase Page Rank Bancuri Bula - Bancuri Tari - Bancuri Noi top-portal - Director Linkuri