Gheorghe Hagi Ziua de nastere 47 de ani goluri cariera

0 comentarii
gheorghe hagi, gica hagi, foto hagi, gol hagi, cel mai bun jucator romania, cel mai tare gol hagi

 Astazi, 5 februarie Gica Hagi implineste 47 de ani. La multi ani!
 Ziua de 5 februarie este o zi aparte, deoarece tot in aceasta zi s-au mai nascut alti mari jucatori: portughezul Cristiano Ronaldo si brazilianul Neymar ( Neymar da Silva Santos Júnior ).


 Steaua fotbalului romanesc, nr 10 al Romaniei, este si cred ca va fi cel mai bun jucator. El a fost renumit pentru trecerile lui senzationale si suturile de la mare distanta care de cele mai multe ori mergeau direct la tinta. 


 Supranumit " Maradona din Carpati " sau " Regele ", este foarte mult iubit in Romania si Turcia.  El a fost numit "Jucătorul anului in Romania" de şase ori, şi este considerat ca fiind unul dintre cei mai buni jucători de fotbal ai secolului 20.


 El a jucat pentru echipa naţionala în trei Cupe Mondiale , în 1990 , 1994 şi 1998, precum şi de trei ori in Campionatul European de Fotbal din 1984 , 1996 şi 2000 . A avut un total de 125 de meciuri sub tricoul Romaniei, cu 35 de goluri date, urmat de Dorinel Munteanu. În noiembrie 2003, pentru a sărbători jubileul UEFA, a fost selectat ca Jucătorul de Aur din România de către Federaţia Română de Fotbal.


 Gheorghe Hagi este unul dintre puţinele fotbalisti au jucat pentru atât în ​​spaniolă cluburi rivale Real Madrid şi FC Barcelona. El a jucat la echipe precum : Farul Constanta, Sportul Studentesc, Steaua Bucuresti, Brescia, Real Madrid, FC Barcelona, Galatasaray.


 Mai jos in cele 5 video, puteti vedea cele mai frumoase goluri surprinse pe vremea cand era jucator. Apasati "citeste mai mult" pentru a vedea toate materialele video.
 Hagi Show - 10 numarul norocos :


 Schimb de pase de exceptie, gol realizat de Ilie Dumitrescu in meciul Romania - Argentina 3-2 din anul 1994.


 Hagi un gol de la 40 de metri :



 Hagi vs Ronaldo :


 Gol Hagi la Real Madrid, un gol de exceptie:



Dă-ne un like :

Comments

0 comments to "Gheorghe Hagi Ziua de nastere 47 de ani goluri cariera"

Trimiteți un comentariu

Acest site nu are nici o legatura cu posturile tv. Noi incercam doar sa cream un loc unde sa se poata vedea canalele romanesti in mod gratuit. Va rugam sa nu mai injurati, deoarece orice mesaj de acest gen va fi sters. Daca un post tv nu merge, nu este neaparat vina noastra, noi intretinem acest site fara nici un ban din partea posturilor tv.

 

Copyright 2011 All Rights Reserved FanaticTv TV ONLINE Canale Romanesti

Drepturile asupra continutului posturilor TV si al marcilor apartin detinatorilor de drept. Daca sunteti administratorul unui post tv care emite online si doriti sa adaugati / corectati / eliminati de pe fanatictv.net, va rugam sa ne contactati.

Site-ul apare in Directorul Kappa TOP-RO - Top siteuri din Romania TOP-SITEURI - Cele mai vizitate siteuri astazi Harta Romania Increase Page Rank Bancuri Bula - Bancuri Tari - Bancuri Noi top-portal - Director Linkuri