CSKA Moscova Real Madrid live online uefa gratis internet sopcast

0 comentarii
  Meciul de pe 14 marte 2012 "Real Madrid - CSKA Moscova" este transmis de pe stadionul din Londra si este in direct live online la TVR 1 incepand cu ora 21:40 si poate fi urmarit online live deAICI.  
Marti 21 februarie 2012 CSKA Moscova intalneste pe Real Madrid. Un meci pe viata si pe moarte din UEFA Champions League. Rusii se mandresc ca Seydou Doumbia a revenit in teren, asta il face pe antrenorul Leonid Slutsky sa aiba mai multa incredere intr-o posibila victorie.
 Meciul CSKA Moscova - Real Madrid este transmis in direct din Moscova si poate fi urmarit in direct la Dolce Sport 1 incepand cu ora 19:00 live doar AICI.


CSKA Moscova Real Madrid live online freeDă-ne un like :

Comments

0 comments to "CSKA Moscova Real Madrid live online uefa gratis internet sopcast"

Trimiteți un comentariu

Acest site nu are nici o legatura cu posturile tv. Noi incercam doar sa cream un loc unde sa se poata vedea canalele romanesti in mod gratuit. Va rugam sa nu mai injurati, deoarece orice mesaj de acest gen va fi sters. Daca un post tv nu merge, nu este neaparat vina noastra, noi intretinem acest site fara nici un ban din partea posturilor tv.

 

Copyright 2011 All Rights Reserved FanaticTv TV ONLINE Canale Romanesti

Drepturile asupra continutului posturilor TV si al marcilor apartin detinatorilor de drept. Daca sunteti administratorul unui post tv care emite online si doriti sa adaugati / corectati / eliminati de pe fanatictv.net, va rugam sa ne contactati.

Site-ul apare in Directorul Kappa TOP-RO - Top siteuri din Romania TOP-SITEURI - Cele mai vizitate siteuri astazi Harta Romania Increase Page Rank Bancuri Bula - Bancuri Tari - Bancuri Noi top-portal - Director Linkuri