CFR CLUJ - NISTRU OTACI LIVE online gratis pe internet direct free amical sopcast

0 comentarii
  Sambata 11 ianuarie se disputa meciul amical de fotbal, de pregatire dintre CFR CLUJ - FC NISTRU OTACI. FC Nistru este ocupanta locului 6 in campionatul Moldovei, iar in 17 partide jucate a reusit sa castige doar 4,a facut 7 egaluri si 6 infrangeri. Antrenorul echipei moldovene este Lilian Popescu.
 Partida este transmisa in direct din Antalya, unde nu este zapada ci cald si mult soare. Partida de pregatire va fi transmisa in direct la DIGI SPORT 2 incepand cu orele 16:00, si poate fi urmarit prin online gratis doar AICI.Dă-ne un like :

Comments

0 comments to "CFR CLUJ - NISTRU OTACI LIVE online gratis pe internet direct free amical sopcast"

Trimiteți un comentariu

Acest site nu are nici o legatura cu posturile tv. Noi incercam doar sa cream un loc unde sa se poata vedea canalele romanesti in mod gratuit. Va rugam sa nu mai injurati, deoarece orice mesaj de acest gen va fi sters. Daca un post tv nu merge, nu este neaparat vina noastra, noi intretinem acest site fara nici un ban din partea posturilor tv.

 

Copyright 2011 All Rights Reserved FanaticTv TV ONLINE Canale Romanesti

Drepturile asupra continutului posturilor TV si al marcilor apartin detinatorilor de drept. Daca sunteti administratorul unui post tv care emite online si doriti sa adaugati / corectati / eliminati de pe fanatictv.net, va rugam sa ne contactati.

Site-ul apare in Directorul Kappa TOP-RO - Top siteuri din Romania TOP-SITEURI - Cele mai vizitate siteuri astazi Harta Romania Increase Page Rank Bancuri Bula - Bancuri Tari - Bancuri Noi top-portal - Director Linkuri