Borussia Dortmund - Bayer Leverkusen live online internet gratis eurosport 2 Fotbal Germania

0 comentarii
 Astazi 11 ianuarie 2012, Borussia Dortmund intalneste acasa pe Bayer Leverkusen, meci din campionatul Germaniei - Bundesliga, etapa a 21-a. Meciul poate fi urmarit
in direct incepand cu orele 16:30 la Eurosport 2. Tot astazi se mai joaca si Bayern Munchen - Kaiserslautern reluare incepand cu 18:30, dar si in direct Monchengladbach - Schalke 04, orele 19:30. Toate aceste meciuri se pot vedea gratis doar AICI.


Dă-ne un like :

Comments

0 comments to "Borussia Dortmund - Bayer Leverkusen live online internet gratis eurosport 2 Fotbal Germania"

Trimiteți un comentariu

Acest site nu are nici o legatura cu posturile tv. Noi incercam doar sa cream un loc unde sa se poata vedea canalele romanesti in mod gratuit. Va rugam sa nu mai injurati, deoarece orice mesaj de acest gen va fi sters. Daca un post tv nu merge, nu este neaparat vina noastra, noi intretinem acest site fara nici un ban din partea posturilor tv.

 

Copyright 2011 All Rights Reserved FanaticTv TV ONLINE Canale Romanesti

Drepturile asupra continutului posturilor TV si al marcilor apartin detinatorilor de drept. Daca sunteti administratorul unui post tv care emite online si doriti sa adaugati / corectati / eliminati de pe fanatictv.net, va rugam sa ne contactati.

Site-ul apare in Directorul Kappa TOP-RO - Top siteuri din Romania TOP-SITEURI - Cele mai vizitate siteuri astazi Harta Romania Increase Page Rank Bancuri Bula - Bancuri Tari - Bancuri Noi top-portal - Director Linkuri