Anglia Tara Galilor live online rugby dolce

0 comentarii
 Sambata 25 februarie 2012 Anglia intalneste Tara Galilor la rugby, in Turneul celor 6 Natiuni. Tot sambata se disputa si meciul Irlanda - Italia, care este transmis tot de Dolce Sport 1 incepand cu orele 15 :30
 Meciul ANGLIA - TARA GALILOR este transimis in direct de Dolce Sport incepand cu 18:00 si poate fi urmarit doar AICIDă-ne un like :

Comments

0 comments to "Anglia Tara Galilor live online rugby dolce"

Trimiteți un comentariu

Acest site nu are nici o legatura cu posturile tv. Noi incercam doar sa cream un loc unde sa se poata vedea canalele romanesti in mod gratuit. Va rugam sa nu mai injurati, deoarece orice mesaj de acest gen va fi sters. Daca un post tv nu merge, nu este neaparat vina noastra, noi intretinem acest site fara nici un ban din partea posturilor tv.

 

Copyright 2011 All Rights Reserved FanaticTv TV ONLINE Canale Romanesti

Drepturile asupra continutului posturilor TV si al marcilor apartin detinatorilor de drept. Daca sunteti administratorul unui post tv care emite online si doriti sa adaugati / corectati / eliminati de pe fanatictv.net, va rugam sa ne contactati.

Site-ul apare in Directorul Kappa TOP-RO - Top siteuri din Romania TOP-SITEURI - Cele mai vizitate siteuri astazi Harta Romania Increase Page Rank Bancuri Bula - Bancuri Tari - Bancuri Noi top-portal - Director Linkuri