Sitemap Blogger Google cu peste 500 de pagini indexate


 Cum poti sa adaugi sitemap-ul in Google pentru un site facut in platforma Blogger, daca ai mai mult de 500 de postari?
sitemap blogger, sitemap for blogger, google webmasters tools, cum adaug peste 500 de pagini in google

 Un sitemap, este ca o simpla harta, este o pagina web ce contine toate paginile site-ului nostru si informatii legate de ele. El ajuta motoarele de cautare sa gaseasca mai usor articolele de pe site-ul nostru, astfel o mai buna indexare.
 Aceste "harti" le putem crea noi de exemplu cu ajutorul site-ului http://www.xml-sitemaps.com, care ne creeaza automat si gratuit un sitemap, dupa care il putem descarca si incarca pe hostul nostru.

 In cazul blogurilor, din platforma Blogger se creaza automat sitemap-ul, deci nu mai trebuie sa il generam noi. Este de forma http://numeblog.blogspot.com/atom.xml sau http://numeblog.blogspot.com/feeds/posts/default.

 Daca el este gata facut, atunci cum il trimit catre Google ?

 1. Te loghezi in contul de Google de la pagina Google Webmasters Tools de aici , daca nu ai cont iti faci acum.
 2. Adaugi site-ul tau apasand  pe butonul Add a site si introdu adresa url a blogului tau.
 3. In meniul din stanga, apasa pe Site configuration si apoi Sitemaps.
 4. Apasa pe butonul ADD/TEST SITEMAP.
 5. Se va deschide o casuta, iar in campul respectiv (dupa numele blogului) nu vom introduce "atom.xml" sau "feeds/posts/default", deoarece aceasta metoda nu face decat sa ne indexeze doar 26 de pagini.

 Asadar apelam la un mic artificiu. In loc de "atom.xml" introducem "atom.xml?redirect=false&start-index=1&max-results=500", asta deoarece Google ne lasa sa indexam maxim 500 de pagini. Este indicat mai intai sa apasam TEST. Daca iti da eroare cand introduci prima data, nu este nimic, trebuie sa incerci peste vreo 2 ore si ai sa vezi ca totul e ok.

 Dar ce fac daca am mai mult de 500 de pagini?
 Prima data am trimis paginile de la 1 la 500 acum e randul sa trimitem si urmatoarele de la 501 la 1000, dupa de la 1001 la 1500 si tot asa pana adaugam toate paginilor de pe blogul nostru.

 atom.xml?redirect=false&start-index=1&max-results=500
      atom.xml?redirect=false&start-index=501&max-results=1000
        atom.xml?redirect=false&start-index=1001&max-results=1500

  Acum ne arata Pending, dar cand vor fi indexate ne va arata OK. Google ne va indexa noul sitemap trimis in timp de cateva ore sau zile.

 Daca va placut, ne puteti da un like pe pagina de Facebook. Va multumim!


Dă-ne un like :
 

Copyright 2011 All Rights Reserved FanaticTv TV ONLINE Canale Romanesti

Drepturile asupra continutului posturilor TV si al marcilor apartin detinatorilor de drept. Daca sunteti administratorul unui post tv care emite online si doriti sa adaugati / corectati / eliminati de pe fanatictv.net, va rugam sa ne contactati.

Site-ul apare in Directorul Kappa TOP-RO - Top siteuri din Romania TOP-SITEURI - Cele mai vizitate siteuri astazi Harta Romania Increase Page Rank Bancuri Bula - Bancuri Tari - Bancuri Noi top-portal - Director Linkuri