Bataie intre jandarmi si suporteri 19 ianuarie 2012

1 comentarii
 Circulatia pe Bulevardul Magheru a fost reluata, iar majoritatea jandarmilor s-au retras, dupa ce manifestantii violenti au fost ridicati si dusi in dube. Peste 40 de protestatari agresivi au fost retinuti de jandarmi. Jandarmii au "maturat" Bulevardul Magheru, fugarindu-i pe manifestantii agresivi catre stradutele dinspre Facultatea de Arhitectura.
 Ultrasii au aruncat cu STICLE si GARDURI, jadarmii au replicat cu LACRIMOGENE

Dă-ne un like :

Comments

1 comments to "Bataie intre jandarmi si suporteri 19 ianuarie 2012"

Anonim spunea...
21 ianuarie 2012, 03:22

aia nu a fost bataieee !!!!!!!!! noi nu neam batut cu ei si am fost batutii !!

Trimiteți un comentariu

Acest site nu are nici o legatura cu posturile tv. Noi incercam doar sa cream un loc unde sa se poata vedea canalele romanesti in mod gratuit. Va rugam sa nu mai injurati, deoarece orice mesaj de acest gen va fi sters. Daca un post tv nu merge, nu este neaparat vina noastra, noi intretinem acest site fara nici un ban din partea posturilor tv.

 

Copyright 2011 All Rights Reserved FanaticTv TV ONLINE Canale Romanesti

Drepturile asupra continutului posturilor TV si al marcilor apartin detinatorilor de drept. Daca sunteti administratorul unui post tv care emite online si doriti sa adaugati / corectati / eliminati de pe fanatictv.net, va rugam sa ne contactati.

Site-ul apare in Directorul Kappa TOP-RO - Top siteuri din Romania TOP-SITEURI - Cele mai vizitate siteuri astazi Harta Romania Increase Page Rank Bancuri Bula - Bancuri Tari - Bancuri Noi top-portal - Director Linkuri