VOCEA ROMANIEI FINALA 26 decembrie editia 14 video online concurenti castigatori

0 comentarii
 Vocea Romaniei - marea finala, ultima editie 26 decembrie, a doua zi de Craciun la ProTV orele 20:30,editia 14 gratuit pe FanaticTV.net online.  


Concurenti care au ajuns in finala sunt : Dragos Chircu, Christian Sanda, Iuliana Puschila si Stefan Stan. A doua zi de Craciun unul din ei va pleca acasa cu 100000 de euro.


 Concurenti au fost invitati la Happy Hour, de Catalin Maruta. Vezi mai jos ce au declarat cei 4 finalisti.

Interviu cu Maruta la Happy Hour:Dă-ne un like :

Comments

0 comments to "VOCEA ROMANIEI FINALA 26 decembrie editia 14 video online concurenti castigatori"

Trimiteți un comentariu

Acest site nu are nici o legatura cu posturile tv. Noi incercam doar sa cream un loc unde sa se poata vedea canalele romanesti in mod gratuit. Va rugam sa nu mai injurati, deoarece orice mesaj de acest gen va fi sters. Daca un post tv nu merge, nu este neaparat vina noastra, noi intretinem acest site fara nici un ban din partea posturilor tv.

 

Copyright 2011 All Rights Reserved FanaticTv TV ONLINE Canale Romanesti

Drepturile asupra continutului posturilor TV si al marcilor apartin detinatorilor de drept. Daca sunteti administratorul unui post tv care emite online si doriti sa adaugati / corectati / eliminati de pe fanatictv.net, va rugam sa ne contactati.

Site-ul apare in Directorul Kappa TOP-RO - Top siteuri din Romania TOP-SITEURI - Cele mai vizitate siteuri astazi Harta Romania Increase Page Rank Bancuri Bula - Bancuri Tari - Bancuri Noi top-portal - Director Linkuri