STEAUA AEK Larnaca rezumat video meci goluri reluare

0 comentarii
 Stefan Nikolic a marcat de două ori pentru a trimite Steaua Bucureşti în etapa de knock-out din  Europa League cu victoria de acasa cu AEK Larnaca.
  Pentru Steaua Bucuresti golurile au fost marcate de Rusescu (lovitura de pedeapsa) (55 ') şi Nikolic (70', 85 ') şi golul lui AEK Larnaca a fost marcat de Pintado (61').
  Steaua Bucuresti a inceput meciul cu Tatarusanu, Brandan, Washington Regufe Geraldo, Emeghara, Iliev, Latovlevici, Bourceanu, Tanase, Prepelita, Rusescu şi Nikolic, în timp ce AEK Larnaca a aliniat in teren  Negri, Hofland, Cler De, Murillo, Demetriou, Van Dijk, Gonzalo Garcia, Linssen, Gomez, bibilică şi Priso.


Video Protv

VIDEO HD


Dă-ne un like :

Comments

0 comments to "STEAUA AEK Larnaca rezumat video meci goluri reluare"

Trimiteți un comentariu

Acest site nu are nici o legatura cu posturile tv. Noi incercam doar sa cream un loc unde sa se poata vedea canalele romanesti in mod gratuit. Va rugam sa nu mai injurati, deoarece orice mesaj de acest gen va fi sters. Daca un post tv nu merge, nu este neaparat vina noastra, noi intretinem acest site fara nici un ban din partea posturilor tv.

 

Copyright 2011 All Rights Reserved FanaticTv TV ONLINE Canale Romanesti

Drepturile asupra continutului posturilor TV si al marcilor apartin detinatorilor de drept. Daca sunteti administratorul unui post tv care emite online si doriti sa adaugati / corectati / eliminati de pe fanatictv.net, va rugam sa ne contactati.

Site-ul apare in Directorul Kappa TOP-RO - Top siteuri din Romania TOP-SITEURI - Cele mai vizitate siteuri astazi Harta Romania Increase Page Rank Bancuri Bula - Bancuri Tari - Bancuri Noi top-portal - Director Linkuri