RETEAUA 3 CASTIGATOR marele premiu de 100000 euro video

0 comentarii
 Astazi 16 decembrie 2011 a avut loc extragerea la concursul oferit de EMAG, Reteaua 3. Extragerea numarului castigator a fost realizata cu ajutorul a random.org. Castigatorul a avut sansa cu numarul 35114620 si se numeste Doru Mare din Olt. In joc toti cei ce au jucat, au realizat un nr de peste 4 milioane si jumatate de sanse.
 Urmariti extragerea aici si primele cuvinte ale marelui castigator DORU MARA. Felicitari !Dă-ne un like :

Comments

0 comments to "RETEAUA 3 CASTIGATOR marele premiu de 100000 euro video"

Trimiteți un comentariu

Acest site nu are nici o legatura cu posturile tv. Noi incercam doar sa cream un loc unde sa se poata vedea canalele romanesti in mod gratuit. Va rugam sa nu mai injurati, deoarece orice mesaj de acest gen va fi sters. Daca un post tv nu merge, nu este neaparat vina noastra, noi intretinem acest site fara nici un ban din partea posturilor tv.

 

Copyright 2011 All Rights Reserved FanaticTv TV ONLINE Canale Romanesti

Drepturile asupra continutului posturilor TV si al marcilor apartin detinatorilor de drept. Daca sunteti administratorul unui post tv care emite online si doriti sa adaugati / corectati / eliminati de pe fanatictv.net, va rugam sa ne contactati.

Site-ul apare in Directorul Kappa TOP-RO - Top siteuri din Romania TOP-SITEURI - Cele mai vizitate siteuri astazi Harta Romania Increase Page Rank Bancuri Bula - Bancuri Tari - Bancuri Noi top-portal - Director Linkuri