Dragos Chircu Vocea Romaniei romanul care zboara pe portativ

0 comentarii
Dragos Chircu a confirmat inca o data ca are o voce extraordinara. El este romanul care zboara pe portativ, si unge inimile romanilor cu vocea lui. Concurentul a ridicat- pe Loredana in picioare cu piesa "Careless whisper"

Dragos Chircu – You raise me up


Dă-ne un like :

Comments

0 comments to "Dragos Chircu Vocea Romaniei romanul care zboara pe portativ"

Trimiteți un comentariu

Acest site nu are nici o legatura cu posturile tv. Noi incercam doar sa cream un loc unde sa se poata vedea canalele romanesti in mod gratuit. Va rugam sa nu mai injurati, deoarece orice mesaj de acest gen va fi sters. Daca un post tv nu merge, nu este neaparat vina noastra, noi intretinem acest site fara nici un ban din partea posturilor tv.

 

Copyright 2011 All Rights Reserved FanaticTv TV ONLINE Canale Romanesti

Drepturile asupra continutului posturilor TV si al marcilor apartin detinatorilor de drept. Daca sunteti administratorul unui post tv care emite online si doriti sa adaugati / corectati / eliminati de pe fanatictv.net, va rugam sa ne contactati.

Site-ul apare in Directorul Kappa TOP-RO - Top siteuri din Romania TOP-SITEURI - Cele mai vizitate siteuri astazi Harta Romania Increase Page Rank Bancuri Bula - Bancuri Tari - Bancuri Noi top-portal - Director Linkuri