Cristian Sanda – Oameni,Oameni Vocea Romaniei video

1 comentarii
Cristian Sanda un pusti de doar 18 ani, care se poate a fi noua voce a Romaniei. Din echipa lui Mariu Moga, el este singurul care a reusit sa ajunga in finala cu piesa lui Aurelian Andreescu Oameni, Oameni.Dă-ne un like :

Comments

1 comments to "Cristian Sanda – Oameni,Oameni Vocea Romaniei video"

Anonim spunea...
3 aprilie 2012, 14:50

Este o voce geniala si sa speram ca Romania nu-si va bate joc si de ea.El,Cristian poate ajunge in topul celor 100 cei mai buni cantareti

Trimiteți un comentariu

Acest site nu are nici o legatura cu posturile tv. Noi incercam doar sa cream un loc unde sa se poata vedea canalele romanesti in mod gratuit. Va rugam sa nu mai injurati, deoarece orice mesaj de acest gen va fi sters. Daca un post tv nu merge, nu este neaparat vina noastra, noi intretinem acest site fara nici un ban din partea posturilor tv.

 

Copyright 2011 All Rights Reserved FanaticTv TV ONLINE Canale Romanesti

Drepturile asupra continutului posturilor TV si al marcilor apartin detinatorilor de drept. Daca sunteti administratorul unui post tv care emite online si doriti sa adaugati / corectati / eliminati de pe fanatictv.net, va rugam sa ne contactati.

Site-ul apare in Directorul Kappa TOP-RO - Top siteuri din Romania TOP-SITEURI - Cele mai vizitate siteuri astazi Harta Romania Increase Page Rank Bancuri Bula - Bancuri Tari - Bancuri Noi top-portal - Director Linkuri