Romania - Belarus Euro 2012 live pe internet online sopcast flash gratis

0 comentarii
 Astazi 7 octombriei 2011 fotbal din preliminariile pentru euro 2012 in direct din Arena Nationala, la TVR 1 : Romania - Belarus   la 21:20. In celalat meci scorul a fost 0-0. Gabriel Tamas si Adi Mutu au revenit la nationala si vor juca in aceasata seara. Primul 11, al nationalei noastre estePantilimon - Măţel, Moţi, Tamaş, Raţ - Lazăr, Bourceanu, Sânmărtean - Torje, Marica, Mutu. Sanse pentru a merge la euro sunt putine, dar putem spera inca ... Hai Romania!

Dă-ne un like :

Comments

0 comments to "Romania - Belarus Euro 2012 live pe internet online sopcast flash gratis"

Trimiteți un comentariu

Acest site nu are nici o legatura cu posturile tv. Noi incercam doar sa cream un loc unde sa se poata vedea canalele romanesti in mod gratuit. Va rugam sa nu mai injurati, deoarece orice mesaj de acest gen va fi sters. Daca un post tv nu merge, nu este neaparat vina noastra, noi intretinem acest site fara nici un ban din partea posturilor tv.

 

Copyright 2011 All Rights Reserved FanaticTv TV ONLINE Canale Romanesti

Drepturile asupra continutului posturilor TV si al marcilor apartin detinatorilor de drept. Daca sunteti administratorul unui post tv care emite online si doriti sa adaugati / corectati / eliminati de pe fanatictv.net, va rugam sa ne contactati.

Site-ul apare in Directorul Kappa TOP-RO - Top siteuri din Romania TOP-SITEURI - Cele mai vizitate siteuri astazi Harta Romania Increase Page Rank Bancuri Bula - Bancuri Tari - Bancuri Noi top-portal - Director Linkuri