F.C. Barcelona - Real Madrid UEFA Champions League Semifinala live pe internet online sopcast

0 comentarii
 Marti 3 mai 2011 fotbal de mare clasa in direct la TVR 1 , returul semifinalei UEFA Champions League : F.C. Barcelona - Real Madrid  la 21:40. In tur scorul a fost favorabil Barcelonei, care s-a impus cu 2-0 . Oare cine va trece de semifinala ?

Dă-ne un like :

Comments

0 comments to "F.C. Barcelona - Real Madrid UEFA Champions League Semifinala live pe internet online sopcast"

Trimiteți un comentariu

Acest site nu are nici o legatura cu posturile tv. Noi incercam doar sa cream un loc unde sa se poata vedea canalele romanesti in mod gratuit. Va rugam sa nu mai injurati, deoarece orice mesaj de acest gen va fi sters. Daca un post tv nu merge, nu este neaparat vina noastra, noi intretinem acest site fara nici un ban din partea posturilor tv.

 

Copyright 2011 All Rights Reserved FanaticTv TV ONLINE Canale Romanesti

Drepturile asupra continutului posturilor TV si al marcilor apartin detinatorilor de drept. Daca sunteti administratorul unui post tv care emite online si doriti sa adaugati / corectati / eliminati de pe fanatictv.net, va rugam sa ne contactati.

Site-ul apare in Directorul Kappa TOP-RO - Top siteuri din Romania TOP-SITEURI - Cele mai vizitate siteuri astazi Harta Romania Increase Page Rank Bancuri Bula - Bancuri Tari - Bancuri Noi top-portal - Director Linkuri