Ciclism Turul Italiei live in direct in sopcast

0 comentarii
  Zilnic de la 15:30 in direct la Eurosport si in reluare de la 23:45 Turul Italiei la Ciclism. Din pacate in etapa a III-a rutierul belgian Wouter Weylandt, care facea parte din echipa Leopard Trek in varsta de 26 de ani, a murit luni, fiind victima unei cazaturi . Weylandt a cazut in coborirea din Passo del Bocco, dupa ce a pierdut controlul asupra bicicletei, s-a izbit de un zid si a suferit mai multe rani, intre care una la baza craniului. Intraga echipa s-a retras din circuit dupa deces.
 Il Giro , Turul Italiei , LIVE doar pe EUROSPORT


Dă-ne un like :

Comments

0 comments to "Ciclism Turul Italiei live in direct in sopcast"

Trimiteți un comentariu

Acest site nu are nici o legatura cu posturile tv. Noi incercam doar sa cream un loc unde sa se poata vedea canalele romanesti in mod gratuit. Va rugam sa nu mai injurati, deoarece orice mesaj de acest gen va fi sters. Daca un post tv nu merge, nu este neaparat vina noastra, noi intretinem acest site fara nici un ban din partea posturilor tv.

 

Copyright 2011 All Rights Reserved FanaticTv TV ONLINE Canale Romanesti

Drepturile asupra continutului posturilor TV si al marcilor apartin detinatorilor de drept. Daca sunteti administratorul unui post tv care emite online si doriti sa adaugati / corectati / eliminati de pe fanatictv.net, va rugam sa ne contactati.

Site-ul apare in Directorul Kappa TOP-RO - Top siteuri din Romania TOP-SITEURI - Cele mai vizitate siteuri astazi Harta Romania Increase Page Rank Bancuri Bula - Bancuri Tari - Bancuri Noi top-portal - Director Linkuri