Sa ne amintim de Michael Jackson

0 comentarii
 Michael Jackson este si va fi Regele Muzicii Pop, multi ani de acum incolo, chiar si dupa moarte, asta o zic milioanele de fani din intreaga lume. Nici un alt artist din istorie n-a generat vinzarile masive pe care le-a avut el.
 Nici un alt artist din istorie n-a primit atatea premii si aprecieri cate a primit el. Si nici un alt artist din istorie n-a facut atatea eforturi umanitare ca el. Nu a existat nici un altul ca el pina acum, si nu va exista nici un altul ca el inca o data. Si asta... pentru ca Michael Jackson este unic!
 El se afla intr-un loc in care n-a mai ajuns nimeni si nu va mai ajunge nimeni niciodata. Biografie :
 Date nasterii este 29 august 1958, iar locul nasterii este Gary,Indiana - Statele Unite. Ocupatii : muzician, coregraf, compozitor, producator. A fost casatorit de doua ori : Lisa Marie Presley, casatorie ce a durat 2 ani din 1994 pana in 1996. A doua sotie a fost Debbie Rowe, cu care a stat impreuna 3 ani 1996-1999 si cu care a avut 2 copii: Prince Michael Joseph Jr. si Paris Michael Katherine. Michael Jackson a mai avut un copil pe nume Prince Michael II (n. 2002), dar mama lui ramane necunoscuta.
 Michael Jackson a fost al saptele copil, dintr-o familie de 11 membri.
 Michael Jackson a decedat pe data de 25 iunie 2009, in urma unui stop cardiac.

 Prima melodie inregistrata a fost Big Boy
 Videoclipul They Don't Care About Us a strans peste 35 de milioane de vizualizari pe youtube, iar videoclipul THRILLER , considerat de multi a fi un film, a  adunat  peste 85 de milioane de vizualizari.


Dă-ne un like :

Comments

0 comments to "Sa ne amintim de Michael Jackson"

Trimiteți un comentariu

Acest site nu are nici o legatura cu posturile tv. Noi incercam doar sa cream un loc unde sa se poata vedea canalele romanesti in mod gratuit. Va rugam sa nu mai injurati, deoarece orice mesaj de acest gen va fi sters. Daca un post tv nu merge, nu este neaparat vina noastra, noi intretinem acest site fara nici un ban din partea posturilor tv.

 

Copyright 2011 All Rights Reserved FanaticTv TV ONLINE Canale Romanesti

Drepturile asupra continutului posturilor TV si al marcilor apartin detinatorilor de drept. Daca sunteti administratorul unui post tv care emite online si doriti sa adaugati / corectati / eliminati de pe fanatictv.net, va rugam sa ne contactati.

Site-ul apare in Directorul Kappa TOP-RO - Top siteuri din Romania TOP-SITEURI - Cele mai vizitate siteuri astazi Harta Romania Increase Page Rank Bancuri Bula - Bancuri Tari - Bancuri Noi top-portal - Director Linkuri