Lamborghini Gallardo distrus in public

0 comentarii
  Cine nu ar vrea o asemenea masina. Dar se pare ca uni o au si vor sa scape de ea. Proprietarul masinii, a angajat o echipa de baieti ca sa-i faca praf masina, ca semn de protest pentru lipsa de seriozitate a brandului, al caror servicii  nu sunt chiar asa stralucite in China. Masina era proaspat scoasa dintr-o revizie, si refuza sa functioneze.
            Asa arata masina, inainte de a fi distrusa
Dă-ne un like :

Comments

0 comments to "Lamborghini Gallardo distrus in public"

Trimiteți un comentariu

Acest site nu are nici o legatura cu posturile tv. Noi incercam doar sa cream un loc unde sa se poata vedea canalele romanesti in mod gratuit. Va rugam sa nu mai injurati, deoarece orice mesaj de acest gen va fi sters. Daca un post tv nu merge, nu este neaparat vina noastra, noi intretinem acest site fara nici un ban din partea posturilor tv.

 

Copyright 2011 All Rights Reserved FanaticTv TV ONLINE Canale Romanesti

Drepturile asupra continutului posturilor TV si al marcilor apartin detinatorilor de drept. Daca sunteti administratorul unui post tv care emite online si doriti sa adaugati / corectati / eliminati de pe fanatictv.net, va rugam sa ne contactati.

Site-ul apare in Directorul Kappa TOP-RO - Top siteuri din Romania TOP-SITEURI - Cele mai vizitate siteuri astazi Harta Romania Increase Page Rank Bancuri Bula - Bancuri Tari - Bancuri Noi top-portal - Director Linkuri