Video Lucian Bute vs Brian Magee online

0 comentarii
  Lucian Bute ramane in continuare campion mondial. El a controlat primele 3 reprize ale meciului, conducand cu 2-0 la runde! In runda a cincea il pune la podea pe Magee, cu un uppercut in ficat, runda pe care o si castiga. In urmatoarele runde Magee abia reuseste sa se tina pe picioare.
Vine si runda a 10 a cand Bute trimite un uppercut de stanga in figura ce il face KO pe Magee!
  Ma bucur ca am reusit sa le fac o bucurie celor de acasa. Pentru mine urmeaza o vacanta dupa care voi reveni la antrenamente. Ma bat cu oricine, poate sa fie castigatorul Super Six sau Kessler, oricine!", a declarat Lucian Bute. Urnariti aici tot MECIUL

                                     Video  Lucian Bute vs Brian Magee Runda 1

                                    Video  Lucian Bute vs Brian Magee Runda 2
                                  Video  Lucian Bute vs Brian Magee Runda 3
                                   Video  Lucian Bute vs Brian Magee Runda 5 
                                     Video  Lucian Bute vs Brian Magee Runda 6
                                   Video  Lucian Bute vs Brian Magee Runda 8 :
                                    Video  Lucian Bute vs Brian Magee Runda 10 :Dă-ne un like :

Comments

0 comments to "Video Lucian Bute vs Brian Magee online"

Trimiteți un comentariu

Acest site nu are nici o legatura cu posturile tv. Noi incercam doar sa cream un loc unde sa se poata vedea canalele romanesti in mod gratuit. Va rugam sa nu mai injurati, deoarece orice mesaj de acest gen va fi sters. Daca un post tv nu merge, nu este neaparat vina noastra, noi intretinem acest site fara nici un ban din partea posturilor tv.

 

Copyright 2011 All Rights Reserved FanaticTv TV ONLINE Canale Romanesti

Drepturile asupra continutului posturilor TV si al marcilor apartin detinatorilor de drept. Daca sunteti administratorul unui post tv care emite online si doriti sa adaugati / corectati / eliminati de pe fanatictv.net, va rugam sa ne contactati.

Site-ul apare in Directorul Kappa TOP-RO - Top siteuri din Romania TOP-SITEURI - Cele mai vizitate siteuri astazi Harta Romania Increase Page Rank Bancuri Bula - Bancuri Tari - Bancuri Noi top-portal - Director Linkuri