Pilot de raliu profesionist ce se face de ras

0 comentarii
   Petter Solberg este un pilot de raliu profesionist, nascut la 18 noiembrie 1974, in Askim, un orasel din Norvegia. El a debutat in Campionatul Mondial de Raliuri in 1998 si a semnat cu echipa Ford în 1999. In anul urmator, Solberg a inceput parteneriatul sau de succes cu Subaru World Rally Team.
  La sfarsitul unei curse el doreste sa isi arate maiestria, in ale condusului, dar de aceasta data norocul il paraseste.

Dă-ne un like :

Comments

0 comments to "Pilot de raliu profesionist ce se face de ras"

Trimiteți un comentariu

Acest site nu are nici o legatura cu posturile tv. Noi incercam doar sa cream un loc unde sa se poata vedea canalele romanesti in mod gratuit. Va rugam sa nu mai injurati, deoarece orice mesaj de acest gen va fi sters. Daca un post tv nu merge, nu este neaparat vina noastra, noi intretinem acest site fara nici un ban din partea posturilor tv.

 

Copyright 2011 All Rights Reserved FanaticTv TV ONLINE Canale Romanesti

Drepturile asupra continutului posturilor TV si al marcilor apartin detinatorilor de drept. Daca sunteti administratorul unui post tv care emite online si doriti sa adaugati / corectati / eliminati de pe fanatictv.net, va rugam sa ne contactati.

Site-ul apare in Directorul Kappa TOP-RO - Top siteuri din Romania TOP-SITEURI - Cele mai vizitate siteuri astazi Harta Romania Increase Page Rank Bancuri Bula - Bancuri Tari - Bancuri Noi top-portal - Director Linkuri