A fost muscata de un sarpe Boa la un reality-show

0 comentarii
 
 Ymke Wieringa, este o tanara olandeză ce s-a dus în Surinam ca participantă a show-ului «Fete adevărate», a trăit câteva clipe de durere îngrozitoare. Ea a fost foarte entuziasmată de o probă specială - deschiderea unei cutii în care se află un animal exotic şi periculos.
 După înlăturarea capacului, toate fetele au fost terifiate de un Boa Constrictor imens, mai puţin Ymke, care a dat dovadă de o prostie cruntă, deoarece a băgat mâna în cutie şi a fost muşcată de reptilă.
 Iar asta nu a fost îndeajuns: şarpele a început să se încolăcească în jurul mânii olandezei, cum obişnuieşte să procedeze cu prăzile sale, în timp ce aceasta zbiera de frică şi durere.
 Chiar dacă Boa nu este veninos, muşcătura sa poate fi extrem de neplăcută şi Wieringa a fost dusă la spital.


Dă-ne un like :

Comments

0 comments to "A fost muscata de un sarpe Boa la un reality-show"

Trimiteți un comentariu

Acest site nu are nici o legatura cu posturile tv. Noi incercam doar sa cream un loc unde sa se poata vedea canalele romanesti in mod gratuit. Va rugam sa nu mai injurati, deoarece orice mesaj de acest gen va fi sters. Daca un post tv nu merge, nu este neaparat vina noastra, noi intretinem acest site fara nici un ban din partea posturilor tv.

 

Copyright 2011 All Rights Reserved FanaticTv TV ONLINE Canale Romanesti

Drepturile asupra continutului posturilor TV si al marcilor apartin detinatorilor de drept. Daca sunteti administratorul unui post tv care emite online si doriti sa adaugati / corectati / eliminati de pe fanatictv.net, va rugam sa ne contactati.

Site-ul apare in Directorul Kappa TOP-RO - Top siteuri din Romania TOP-SITEURI - Cele mai vizitate siteuri astazi Harta Romania Increase Page Rank Bancuri Bula - Bancuri Tari - Bancuri Noi top-portal - Director Linkuri