RTL Italia Music

2 comentarii
  Postul tv functioneaza doar in Internet Explorer (nu merge in Mozilla Firefox sau Opera) si numai daca aveti instalat Windows Media Player pe care il puteti descarca de - AICI

">

Dă-ne un like :

Comments

2 comments to "RTL Italia Music"

Anonim spunea...
8 aprilie 2012, 16:08

nu va e rusine?sunteti cei mai slabi..va bateti joc de oameni.de ce nu remediati defectiuniile?ca nu merge postul..sau voi nici nu cititi comentariile?

Lorena spunea...
15 octombrie 2012, 09:38

nu merge, vaiiii dar de ce nu merge, dupa ce ca posturi tv cu filmee xxx nu aveti nici astea pe care le aveti nu merg

Trimiteți un comentariu

Acest site nu are nici o legatura cu posturile tv. Noi incercam doar sa cream un loc unde sa se poata vedea canalele romanesti in mod gratuit. Va rugam sa nu mai injurati, deoarece orice mesaj de acest gen va fi sters. Daca un post tv nu merge, nu este neaparat vina noastra, noi intretinem acest site fara nici un ban din partea posturilor tv.

 

Copyright 2011 All Rights Reserved FanaticTv TV ONLINE Canale Romanesti

Drepturile asupra continutului posturilor TV si al marcilor apartin detinatorilor de drept. Daca sunteti administratorul unui post tv care emite online si doriti sa adaugati / corectati / eliminati de pe fanatictv.net, va rugam sa ne contactati.

Site-ul apare in Directorul Kappa TOP-RO - Top siteuri din Romania TOP-SITEURI - Cele mai vizitate siteuri astazi Harta Romania Increase Page Rank Bancuri Bula - Bancuri Tari - Bancuri Noi top-portal - Director Linkuri