TVR International Romania online live gratis vlc player gratis pe internet

2 comentarii
  Postul tv functioneaza doar in Internet Explorer (nu merge in Mozilla Firefox sau Opera) si numai daca aveti instalat Flash Player pe care il puteti descarca de - AICI- Pentru o vizualizare optima a postului tv, va recomandam o conexiune la internet cu viteza medie(100kbs – 1 mbps).
- Toate posturile tv sunt actualizate zilnic.
- Daca intampinati probleme in vizualizarea postului tv va rugam sa folositi formularul pentru comentarii de mai jos.
   Va dorim vizionare placuta! (urmariti tvr international Romania, unde pot vedea tvr international, gratis free pe net live online, )

Dă-ne un like :

Comments

2 comments to "TVR International Romania online live gratis vlc player gratis pe internet"

Anonim spunea...
16 august 2012, 18:08

scrie revizie tehnica de 3 zile..

Anonim spunea...
2 ianuarie 2013, 19:19

NU SE POATE VIZIONA ABSOLUT NIMIC INSA IN ROMANIA ESTE POSIBIL ORICE SI ASA CA NU NE MIRAM ABSOLUT DELOC

Trimiteți un comentariu

Acest site nu are nici o legatura cu posturile tv. Noi incercam doar sa cream un loc unde sa se poata vedea canalele romanesti in mod gratuit. Va rugam sa nu mai injurati, deoarece orice mesaj de acest gen va fi sters. Daca un post tv nu merge, nu este neaparat vina noastra, noi intretinem acest site fara nici un ban din partea posturilor tv.

 

Copyright 2011 All Rights Reserved FanaticTv TV ONLINE Canale Romanesti

Drepturile asupra continutului posturilor TV si al marcilor apartin detinatorilor de drept. Daca sunteti administratorul unui post tv care emite online si doriti sa adaugati / corectati / eliminati de pe fanatictv.net, va rugam sa ne contactati.

Site-ul apare in Directorul Kappa TOP-RO - Top siteuri din Romania TOP-SITEURI - Cele mai vizitate siteuri astazi Harta Romania Increase Page Rank Bancuri Bula - Bancuri Tari - Bancuri Noi top-portal - Director Linkuri